Bejárást tartottunk a készülőfélben lévő járóbeteg-ellátóban, amely gombamódra nő ki Nagyhalász és Ibrány között.

Délután 5 órától rendkívüli KT-ülés. Szoboszlai Ottó javalata, miszerint 45 nappal napoljuk el a versenytárgyalást, nem kapott minősített többséget. A versenytárgyalást így május legvégén megtartjuk. A korábban elkészített tanulmányterv szerint a körforgalom érinti ugyan…

Szoboszlai Ottó képviselő megkeresett a rendkívüli testületi ülés összehívása miatt, amelynek napirendje a 31-ei versenytárgyalás. Saját költségén megterveztette a körforgalmat, amely a tervek alapján érintené a 480/1-es ingatlant, és szükségesnek látta, hogy a KT tárgyalja…

Vereséget szenvedett Nyíregyházán a műfüvön a futballcsapat Nyírtelektől, odahaza pedig megrendezték a hagyományos Pünkösdi Kórustalálkozót.

A másodfokú belvízvédelmi készültséget visszavontuk. 16 órától részt vettem a művelődési házban Baraksóné Lukács Mária patchwork-kiállításának megnyitóján.

Tovább fokozódott a vízügyi helyzet: Czuczor, Kiss Ernő, Petőfi, Mága sor, Ibrányi és Árpád utcákról érkeztek bejelentések. A helyszíni szemle folyamán megállapítottam, hogy a negy mennyiségű csapadék a kertekben összefolyt, és mivel n em tud hová lefolyni, már a házakat…

Folytatódott a település különböző részeiről a rengeteg víz okozta károk bejelentése. Különösen érdekes volt a Rétköz utcáról érkezett bejelentés, amelyben a tó melletti ingatlanok vízügyi helyzetét vázolták fel.

Elkezdődtek az esőzések, egész nap érkeztek a bejelentések, panaszok.

A megyei közgyűlés után a helyi nyugdíjasok tiszatelki találkozóján vettem részt.

A "480-as" versenytárgyalással kapcsolatos kiírás megjelent. A versenytárgyalást május 31-én rendezik meg, délelőtt 9 órától. 

Az alpolgármester úrral, Tári Lászlóval egy energetikai konferencián vettünk részt, melynek témája az alternatív energia-felhasználás volt.

Testületi ülés volt ma, előtte 16 óra 30-tól az elmarad PB-ülés pótlása, öttől a KT-ülés. A fontosabb döntések: a rendőrörs beszámolóját elfogadtuk a 2009-es munkájáról, csakúgy, mint a dr. Gere Zoltán Nyíregyháza városi rendőrkapitány úr javaslatát, amelyben a helyi…

Ma az APEH székházban jártam ügyet intézni, a Halász-Net Informatikai Társulás adóbevallásának ügyében.

Pénzügyi Bizottsági ülés volt erre a napra tervezve 16 órára, de elmarad, "érdeklődés hiányában".A szokásos hétfői roham volt: rengeteg lakossági bejelentés, probléma. A rendelést szokás szerint reggel 8 órakor kezdtem meg.

Végh Miklós meghívására részt vettem a Honda Goldwing Club Hungary nagyhalászi látogatásán, ahol apró ajándékkal köszöntöttem a városunkba az ország minden részéről érkezett vendégeket. Büszkén mutattam be nekik a felújított kúriát.

Kiosztottam az érmeket a Futás Európáért futóverseny helyezettjeinek. A versenyt a könyvtár és az iskola közösen szervezte, és hatalmas sikere volt az iskolások között.

Budapesten jártam, ahol többek között elhoztam az Európa-futáshoz szükséges pólókat és egyéb ajándékokat a külügyminisztériumból.

A Petőfi utcai beruházással kapcsolatosan a kincstártól jöttek ellenőrizni az elvégzett munkát. Megállapították, hogy az útépítés a beadott pályázat és a tervek alapján történik.

Jó idő, jó hangulat, színes program - minden feltétel adott volt, hogy a halásziak kellőképpen jól szórakozzanak a majálison.Kattintson a képre a galéria eléréséhez!

Névtelen levelet kaptam: ismét jelentkeztek (jelentkezett) a névtelenül bátor, nevüket eltitkoló levélírók.  

14 órától a Megyei Tűzoltószövetség tartott elnökségi ülést a Kúriában, ahol mint a helyi ÖTE elnöke vettem részt. Döntöttünk arról, hogy a megyei tűzoltó versenyt Nagyhalászban, a sportpályán rendezik június 5-én. A helyszíni bejárás után megelégedéssel tértek…

Nem állhattam ellent a csábításnak: részt vettem a helyi íjászok nyílt napján a Fertő 2 tavon, ahol rövid időt töltöttem csupán, mivel 25 éves érettségi osztálytalálkozómra voltam hivatalos. Jó érzés volt látni negyed évszázad után egykori osztálytársaimat,…

14 órától nyugdíjas-találkozón vettem részt Tiszabercelen, ahol az Őszirózsa Nyugdíjasklub vezetője, Margó néni meghívására én is velük tartottam.

Tíz órakor az Állami Számvevőszék képviselői megjelentek a hivatalban, és a szükséges további teendőkről egyeztettünk, hiszen átfogó ÁSZ-vizsgálatot tartanak a nagyhalászi önkormányzatban, egészen június 16-ig.Megérkezett a tanayabusz, egy hófehér Iveco az…

A régióban bírálóbizottsági ülés volt, melyben Nagyhalász város a gyermekorvosi rendelő felújításában érintett volt. Sajnos május elején sem tudunk, hogyan is döntöttek...

süti beállítások módosítása