Meghozták a várva várt Állami Számvevőszéki jelentést Nagyhalász szabályossági vizsgálatáról, amelyet az irodában a jegyzőnő jelenlétében ismertettek, és átadták a jegyzőkönyvet.

A vizsgálat eredménye: fegyelmi felelősségre vonás a jegyző ellen.

Az ÁSZ-vizsgálati jegyzőkönyvet mindenki elolvashatja hamarosan az oroszkaroly.hu oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://oroszkaroly.blog.hu/api/trackback/id/tr872241991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jómanó 2010.09.21. 15:06:02

Nem most volt július 28. Titkos az a jelentés, vagy el lehet olvasni valakinek? Nem világos, hogy miért kell felelősségre vonni a jegyzőt. Erről kinek kell dönteni, és már volt döntés? Érdekelne a válasz.

jómanó 2010.09.21. 15:18:21

Már elég régen elmúlt a hamarosan, vagy titkos az ÁSz vizsgálati jegyzőkönyv? Nem értem miért kell felelősségre vonni a jegyzőt. Ő igyekszik törvényesen végezni a dolgát ahogy olvastam egy képviselőjelölt szórólapján. Akkor mit nem csinált jól? Ha felelősségre kell vonni, akkor azt ki teszi meg, vagy már meg is történt azóta? Esetleg nem lehet felrakni mert titkos, vagy tilos, hogy mások is olvashassák azt ami abban van? Akkor nem kellett volna megígérni.
süti beállítások módosítása