Megkaptam ebédre Szoboszlai Ottó rövid és tömör szórólapját, amelynek szintén főszereplője voltam. Úgy gondolom, hogy a testületi ülés, mely név szerinti szavazással zárult, magáért beszélt.
 
Nézzük, ki hogyan szavazott a nyilvános testületi ülésen, amelyen név szerint szavaztak a képviselők:
Albók József: nem, Bodnár Katalin: nem, Szoboszlai Ottó: nem, Földi István: nem, Kozma Jánosné: nem.
 
Orosz Károly: igen, Orosz Zoltán: igen, Petró László: igen, Hegedűs János: igen, Oláhné Szilágyi Mária: igen, Asztalos István: igen, Tári László: igen, Végh Miklós: igen.
 
Meglátásom szerint, ha regény írunk róla, a fenti tények akkor is magukért beszélnek. Sajnos nem épült meg a Penny, és ez a lényeg…

A bejegyzés trackback címe:

https://oroszkaroly.blog.hu/api/trackback/id/tr772312284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jómanó 2010.09.21. 14:26:31

Nagyon szomorú hogy ez megtörténhetett és a képviselők egy része teljes erejéből azon munkálkodott, hogy ne valósuljon meg ez a beruházás, nem pedig azon igyekezett volna, hogy ha rosszul volt előkészítve, hogyan lehet mégis megvalósítani mindezek ellenére. Ha törvénytelen volt, megtalálni a törvényes módját, mert régen is volt olyan, ami nem teljesen szabályos volt, mégis elkészült. Annál inkább, mivel látták a településen élők akaratát azon a bizonyos fórumon. Az a véleményem, hogy nem ezt képviselték azok a képviselők, még akkor sem, ha most meg akarják magyarázni,fordítani a maguk javára az akkori nem szavazatot.

pingui 2010.09.25. 20:37:08

Szégyennek találom azt,hogy amikor Nagyhalász fejlődésében pozitív változás következik be, akkor azok veregetik meg a legjobban a saját vállukat, akik a legjobban ellenezték az egész tervet, viszont, ha nem jön össze az elképzelés(ami sajnos nem törvényszerű,hogy mindennek sikerülnie kell) akkor természetesen a polgármester Úr az elsődleges célpont,hogy miatta nem valósult meg (jelen esetben a Penny építése). PEDIG NEM Ő AZ AKI "NEM"-el szavazott. Jobb lenne, ha a gerinctelen emberek magukba szállnának és ha nincsenek belátással semmi iránt, akkor lehet nyugodtan közösség fejlesztést tanulni és szebbé lehet varázsolni Nagyhalászt, DE NEM SAJÁT ZSEBBE DOLGOZNI a szegények nyomorúságát meg dölyfösen kényelmesen a karosszékbe hátradőlve szemlélni.Minék élnek az ilyen emberek Nagyhalászban, ha nem a város fejlődését tartják elsődlegesnek? Költözzön el az, akinek gondja van a nagy volumenü fejlődéssel, legalább békés kisvárosunk nyugudt légkörben lépcsőzetesen fog fejlődni, aminek már min. 8 éve be kellett volna következnie.

jómanó 2010.09.30. 07:36:05

Pingui! Egyet értek azzal amit leírt, nagyon jó kifejezés a dölyfös szó, és még lehetne pár jelzőt használni!

angerfisthc 2010.10.11. 11:08:48

"Albók József: nem, Bodnár Katalin: nem, Szoboszlai Ottó: nem, Földi István: nem, Kozma Jánosné: nem" Ezek a képviselők kiket is képviselnek?
süti beállítások módosítása