Este 18 órától bemutatkozó fórumot tartottam a polgármester- és képviselőjelöltek részére, amelyre a Fidesz jelöltjei nem jöttek el Kozma Jánosné kivételével. Úgy gondolom, hogy pártatlanul mindenki tájékoztathatta volna a lakosokat, hiszen ez minden választás előtt így történt Nagyhalászban. A jelenlegi képviselők, akik újból jelöltek a Fidesz listáján, meggyőződésem szerint tartottak a kellemetlen kérdésektől, és azzal, hogy nem jöttek el, becsapták szavazóikat és azt a 200 nagyhalászi lakost, aki így kissé csalódva ment haza a fórumról.

Nem csalódtunk viszont Dorogházi Jánosban, aki a tőle megszokott stílusban és színvonalon reklámozta önmagát. Megdöbbentő viszont, hogy a kétoldalas névtelen szórólapon szereplő fotó "igen hasonlított" a rajta lévő fotóval.

Elszomorító, hogy reggel, iskolakezdés előtt az "Elkúrtad" feliratot rengeteg gyerek is láthatta, akik egyébként jól szórakoztak a szendvicsember látványán.

Híres lett Nagyhalász, külföldi rendszámú autókból fényképeket is készítettek. Talán ha a gólyák elrepültek, másra kellene szerelni a webkamerát?

Komolyra fordítva a szót: ne felejtse el a kedves olvasó, hogy kiket támogat a szendvicsember...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oroszkaroly.blog.hu/api/trackback/id/tr922333021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása