Sokan azt híresztelik: ne szavazz Orosz Károlyra, mert csak az a polgármester kap majd pénzt a fideszes kormánytól, aki maga is fideszes.

Ez azonban nem igaz, ezt KÖVÉR LÁSZLÓ, a Fidesz alapító tagja, egykori elnöke, jelenlegi országgyűlési képviselője, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének jelenlegi elnöke is megerősítette 2010. szeptember 16-án egy sajtótájékoztatón:

„…nem fogjuk azt a gyakorlatot folytatni, hogy csak a kormányhoz hű önkormányzatok kapnak fejlesztési forrásokat”.

Ezt a cikket ön is elolvashatja Magyarország legtekintélyesebb gazdasági lapja, a HVG internetes oldalán (http://hvg.hu/itthon/20100916_kover_laszlo_fidesz_onkormnyzatok).

LIPŐK SÁNDOR, Kemecse fideszes polgármestere, körzetünk országgyűlési képviselője szintén nem ad igazat a nagyhalászi rémhírterjesztőknek. A 2010. 09. 24-én, Nagyhalászban tartott fideszes választási fórumon elmondta:

„Amilyen vezetést választanak, annak mi támogatjuk a munkáját.”

Ennek szem- és fültanúja volt 53 ember. Akkor ki nem mond igazat, Kövér László, Lipők Sándor vagy… ?

Ne feledje:

HIGGYEN A SZEMÉNEK, HIGGYEN A FÜLÉNEK!

A bejegyzés trackback címe:

https://oroszkaroly.blog.hu/api/trackback/id/tr372336271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása