Kilenc órától honosítási eskütétel zajlott le: egy fiatalasszony tette le az állampolgársági esküt. Megható volt, hogy végig könnyezett.A szombat óta tartó esőzés következtében a Petőfi utcán újra szükség volt a helyi önkéntesekre, akik szivattyúzással oldottták meg a…

Ma reggel rendkívüli testületi ülést rendeztünk, amely a közbeszerzési elájárás eredményhirdetése történt meg. A testületnek el kellett fogadnia a közbeszerzési eljárás eredményét, amelyre három érvényes pályázat érkezett. Mind a hármat el kellett végül utasítani,…

A megyei tűzoltók horgászversenyét Ibrányban rendezték meg, és ismét jól szerepeltek a nagyhalászi önkénetesek.

A közösségi közlekedés fejlesztésével kapcsolatos közbeszerzési eljárásban letelt a határidő: 10 órára adták be a vállalkozók ajánlataikat.

Fél hattól képviselő-testületi ülést rendeztünk.A főbb napirendi pontok.A Media-Amb Nonprofit Közhasznú Kft. 2009. évi beszámolójának és közhasznúsági jelentésének, illetve a felmerülő pályázaton kívüli költségek elfogadása. Idáig 7 millió-húszezerháromszázkilenc…

Megtörtént a Petőfi utca műszaki átadása. Az útátadásra később került sor.

Ezen a napon adták át a bölcsődét a régi öregek otthona helyén. Gratulálok a kivitelezőnek, a helyi vállalkozónak, Hagymási Imrének, a kivitelező Stonehenge BT. ügyvezetőjének.

A köztisztviselők napi kiránduláson szintén nem tudtam részt venni betegségem miatt.

Tüdőgyulladásom miatt sajnos nem vehettem részt az "Egy éjszaka a művelődési házban" elnevezésű programon, amelyet nagyon sajnálok, mert mint hallottam, remek hangulatban zajlott az esemény (a rossz idő miatt a művelődési házban).

Az újonnan nyíló bölcsődében szülői értekezletet tartottunk.

A járóbeteg-ellátóval kapcsolatos pályázaton kívüli költségekről tartottunk egyeztetést. Ezek a költségek: a telekhatár és az épület közötti közművesítés, trafócsere, földfeltöltés és egyéb apróbb műszaki megoldás-módosítások, amelyeket a szakhatóságok…

A belvízzel kapcsolatos feladatok elvégzését ellenőriztem, és egyeztettünk arról, hogy hol kell leszedni az útpadkát, hogy a víz lefollyon a vízelvezető árokba.

Tanévzáró értekezletet tartottak az óvodában, amelyen azt tapasztaltam, hogy a kitűzött célt az óvodapedagógusok maradéktalanul teljesítették. Az értekezlet után egy közös szalonnasütés után zárta be a tanévet.

Részt vettem az iskolai ballagáson, ahol Petró Lászlónéval együtt megkaptam a Csuha-díjat. Az iskolán végzett felújításokban való közreműködésem miatt tartottak érdemesnek erre az elismerésre.

Részt vettem a művelődési házban a pedagógusnapi megemlékezésen. Köszöntöttem az óvodai és az iskolai pedagógusokat.Ezen a napon egy örömhír ért: a szendrődi polgármester emailen megköszönte a náluk segítő nagyhalászi önkéntesek munkáját.

süti beállítások módosítása