Délelőtt a Volksbank képviselői kerestek fel azzal, hogy egy pénzkiadó ATM-et helyeznének ki Nagyhalászba. Három helyszín merült fel: a hivatal oldala, a Nyírzem ABC illetve a rendőrség épülete.

Délután testületi ülést tartottunk, ebben az összeállításban az utolsót.

Az első három napirendi pontban a 2010-es költségvetés első féléves beszámolóját fogadtuk el, illetve az ehhez és az ÖNHIKI-hez szükséges rendeletmódosítást hajtottuk végre.

Ezek után a Mikrokörzeti Humánszolgáltató Központ beszámolóját véleményeztük. Elkészült az intézkedési terv, amelyet az Állami Számvevőszéki vizsgálat után kellett elkészíteni, ezt is elfogadta a testület. A terv a jegyzőnek írt észrevételekre reagál, mellesleg megjegyzem, hogy az Állami Számvevőszék vizsgálatának eredménye az, hogy a polgármesternek kezdeményeznie kell a testületnél a jegyző ellen. De ezt a feladatot az új testületnek szánom, mert a jelenlegi képviselők közül csak kevesen lennének hajlandóak arra, hogy az elvárt felelősségre vonást megszavazzák (gondoljunk bele, hányan érintettek rokoni szálakkal).

Tárgyaltunk a családsegítő épületéről is, amelynek a múlt héten leszakadt a plafonja. A szolgálat új helyszínéről az iskola területén lévő volt technika-termet jelöltük ki.

A Volksbank által kihelyezni kívánt ATM-et helyszínéről is szó esett: a Hivatal épületében történő elhelyezést nem támogatják, mert zavarná az érdemi munkát. A másik két lehetséges helyszín a rendőrség épülete, és egy nem önkormányzati tulajdon.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oroszkaroly.blog.hu/api/trackback/id/tr562303054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása