Ma kaptam meg Szoboszlai Zsolt szórólapját Nagyhalász "Felődéséről".

Nem nagyon befolyásolja azt, hogy a polgármester kormánypárti színekben indult, mivel az előző két ciklusban bebizonyosodott, hogy lehet érvényesíteni a település érdekeit akkor is, ha valaki nem kormánypárti (lásd Kemecse, Tiszabercel, Paszab), mert nem nézet-, hanem személyfüggő ez a pozíció.

Megkérdezném a kedves olvasóktól, hogy az egy fideszes országgyűlési képviselő polgármesterrel felálló Kemecsével, és az egy országgyűlési képviselővel és egy Berencsi Bélával rendelkező Ibránnyal szemben hogyan érvényesülhet a párton belül egy szintén fideszes polgármester?

Az uniós pályázatokon egyenlő eséllyel indul mindenki, itt csakis a pályázatírókon múlik, hogyan érvényesülhetünk. Amit a törvény előír, azt meg kell adni a településeknek, függetlenül attól, "milyen színű a polgármester".

Gondoljunk csak arra, hogyan fejlődtek eddig is a fideszes települések, lásd fent.                                   

A bejegyzés trackback címe:

https://oroszkaroly.blog.hu/api/trackback/id/tr662295774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása