Orosz Károly 2010.08.23. 19:40

augusztus 2.,

Mivel nem kapta meg településünk az ÖNHIKI-t, 6/3-as pályázatot nyújtottunk be a belügyminisztérium fel: az előző az önhibáján kívül nehéz helyzetbe került településeknek jár, utóbbira egyéb támogatási jogcímmel lehet pályázni.

Az ÖNHIKI elutasítása előtt értetlenül állunk, hiszen ez a pályázatnak megfelelő tartalommal lett benyújtva, és közel 17 millió forint támogatásra jogosultunk, legalábbis így döntött a Kincstár. Ezek után a pénzügyminisztérium úgy döntött, hogy mégsem részesülünk egy forint támogatásban sem...

A megkérdőjelezhető döntés következménye, hogy városunk pénzügyi helyzete nagyon nehézzé vált, de bízom a döntéshozók jóindulatában 6/3-as pályázatunkkkal kapcsolatban, abban, hogy nem áldoznak fel egy várost egy politikai cél érdekében.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oroszkaroly.blog.hu/api/trackback/id/tr982242037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása